Skip to main content

Λαφαζάνης: Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή

Η κυβέρνηση έχει γεμίσει την Ελλάδα προσφέροντας γη και ύδωρ στην Ουάσιγκτον, με νέες αμερικάνικες βάσεις, σχολίασε ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε

«Η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου- Κοτζιά αξίζει βραβείο Γκίνες για το ρεσιτάλ υποκρισίας στο οποίο επιδίδεται, σχετικά με την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία. δήλωσε ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης.

«Ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθεί να θολώσει τα νερά στο εσωτερικό της χώρας με διάφορα τεχνάσματα και λεκτικά παίγνια, σε σχέση με την θέση της απέναντι στην πυραυλική επίθεση κατά της Συρίας, η ίδια αυτή κυβέρνηση υιοθέτησε απολύτως στις Βρυξέλλες (14/4) το εμπρηστικό και ψυχροπολεμικό ανακοινωθέν του ΝΑΤΟ, με το οποίο αποδίδεται ευθέως και αναπόδεικτα η χρήση χημικών στην κυβέρνηση Άσαντ και υποστηρίζεται πλήρως, στο όνομα της δήθεν αυτής χρήσης χημικών, η βροχή των αμερικανο-γαλλο-βρετανικών πυραύλων κατά της Συρίας» αναφέρει ο Π. Λαφαζάνης υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να κρύψει με την διπροσωπία και τη διγλωσσία την υποτέλεια της».

«Η κυβέρνηση έχει γεμίσει την Ελλάδα προσφέροντας γη και ύδωρ στην Ουάσιγκτον, με νέες αμερικάνικες βάσεις, ενώ αναβαθμίζει τις παλιές, όπως αυτήν την Σούδας, μετατρέποντας, ταυτόχρονα, τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζ. Πάιιατ , σε ρόλο Ύπατου Αρμοστή της ελληνικής αποικίας.

Η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και μια νέα ανεξάρτητη πολυδιάστατη εξωτερική και αμυντική πολιτική, μακριά από προστασίες και κηδεμονίες, οι οποίες σκάβουν τον λάκκο στην χώρα μας και στην ειρήνη αλλά και σε όλους τους λαούς της περιοχής που έχουν απόλυτη ανάγκη από ειρήνη και φιλία, τήρηση του Διεθνούς Δικαίου, ειρηνική συνύπαρξη, ασφάλεια, ανάπτυξη και ισότιμη συνεργασία», αναφέρει ο Π.Λαφαζάνης.