Skip to main content

Λαφαζάνης: Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας στα χοντρά ψέματα του Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ είπε ότι η παράταξη του είναι εδώ για να πει ένα μεγάλο «όχι» στα μνημόνια και τη λιτότητα και ένα «ναι» σε μια Ελλάδα κυρίαρχη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συμμετέχοντας στην πορεία της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποιείται στο κέντρο.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας απένταντι στα νέα χόντρά ψέματα του Αλέξη Τσίπρα περί νέου success story» τόνισε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η παράταξή του είναι εδώ για να πει ένα μεγάλο «όχι» στα μνημόνια και τη λιτότητα και ένα μεγάλο «ναι» για μια Ελλάδα κυρίαρχη ανεξάρτητη, έξω από την Ευρωζώνη σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μιας Ελλάδας της προκοπής και της δικαιοσύνης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν στην πορεία της ΛΑΕ στην Αθήνα την ημέρα της έλευσης του Μακρόν. «Οι απαγορεύσεις των συναρθροίσεων για την έλευση του Μακρόν ήταν απαγορεύσεις χουντικής έμπνευσης. Τέτοιου είδους απαγορεύσεις μόνο στη δικαττορία θυμάμαι να γίνονται. Εμείς σπάσαμε την απαγόρευση και είδαμε τα ΜΑΤ να επιτίθενται εναντίον μας, και να μας ψεκάζουν, αν μας ρίχνουν χημικά», τόνισε.