Skip to main content

Λαφαζάνης: Άθυρμα των ορφανών του Σημίτη η Κεντροαριστερά

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό «πρωτεργάτη και αρχιτέκτονα» της σημερινής καταστροφής της χώρας

«Φαρσοκωμωδία και βαθύτατη παρακμή της κατεστημένης πολιτικής τάξης» συνιστά η εκλογή αρχηγού στο «αβάπτιστο κόμμα της ψευδεπίγραφα λεγόμενης Κεντροαριστεράς, των πολλών κοινοβουλευτικών ομάδων και υβριδικών κομμάτων», αναφέρει για την σημερινή εκλογική διαδικασία για ανάδειξη ηγεσίας στον νέο πολιτικό φορέα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ θεωρεί το νέο κόμμα «άθυρμα των ορφανών του Σημίτη» τον οποίο επίσης χαρακτηρίζει «πρωτεργάτη και αρχιτέκτονα» της σημερινής καταστροφής της χώρας.

Μιλάμε, συνεχίζει ο επικεφαλής της ΛΑΕ «για ένα κόμμα των συστημικών μέσων ενημέρωσης, αποθέωση του πελατειακού συστήματος, το οποίο συναποτελούν κρατικοδίαιτα στελέχη του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και εκφραστές, του βαθέος παρασιτικού κράτους των διαπλοκών, των αδιαφανών διασυνδέσεων και της οργανικής υποτέλειας».

Κάνοντας λόγο για την έλλειψη προγράμματος που χαρακτηρίζει το υπό διαμόρφωση κόμμα, «κινούμενη άμμος και συμπληρωματική απόφυση του εξαρτημένου μνημονιακού μπλοκ» όπως το αποκαλεί, σημειώνει ότι «δεν χρειάζεται πρόγραμμα και γι' αυτό δεν το διαθέτει». Προσθέτει δε ότι «το πρόγραμμα για κόμματα τέτοιου χαρακτήρα αντιπροσωπεύει η εκάστοτε βούληση των «αγορών», τα κελεύσματα των Βρυξελλών και ενός ψευδεπίγραφου «ευρωπαϊσμού», μαζί με τα νεοαποικιακά δόγματα της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης».