Skip to main content

Λαχταριστά burgers και μουσική στη ΔΕΘ στο 1ο Burger Fest (φωτο-video)

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον χώρο της ΔΕΘ όπου πραγματοποιείται το Burger Fest για να δοκιμάσει τις πρωτότυπες συνταγές και να διασκεδάσει.

Με μυρωδιές που ανοίγουν την όρεξη και υπό τους ρυθμούς των μοναδικών Locomondo, συνεχίζεται σήμερα το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας που είναι αφιερωμένο στο Burger!

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον χώρο της ΔΕΘ όπου πραγματοποιείται το Burger Fest για να δοκιμάσει τις πρωτότυπες, χορταστικές συνταγές, να χορέψει και να διασκεδάσει.

Από τις 13:00 τη μουσική του φεστιβάλ έχουν αναλάβει στα decks οι DJs του Beater.gr, Λάζαρος Αλληλόμης και Βούλα Γεωργιάδου. Τη σκυτάλη στις 17:00 θα πάρουν οι παραγωγοί Ανδρέας Κόσιαρης και Παναγιώτης Γιαννακόπουλος του Radio Nowhere. Στις 21:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι ανεβαστικοί Baildsa και στις 22:30 οι Locomondo προβλέπεται να ξεσηκώσουν για τα καλά το κοινό.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν τα εξής burger houses: Fingers, Loco Grill, The Big Kahuna, Barbeque “Franklyn” Smokehouse, Goody's Burger House, Dos Cubanos, Holy Fries και το Κουτούκι του Νικόλα.

Στον χώρο υπάρχει επίσης «παιδική γωνία», όπου οι μικροί επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να παίξουν διάφορα παιχνίδια.

Η είσοδος για το Burger Fest κοστολογείται στα 5 ευρώ (με μπίρα) και στα 4 ευρώ (με μπίρα) για φοιτητές και πολύτεκνους, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.