Skip to main content

Κύκλωμα μαστροπείας: Ελεύθεροι υπό όρους η 26χρονη και ο 64χρονος

Στην 26χρονη επιβλήθηκε υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα, ενώ ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ

Ελεύθεροι αφέθηκαν την Παρασκευή, μετά τις απολογίες τους, η 26χρονη και ο 64χρονος που συνελήφθησαν σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας.

Στην 26χρονη επιβλήθηκε ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές τον μήνα, ενώ ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η 26χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη στην Πατησίων στις 14 Ιανουαρίου. Ο 64χρονος, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση, είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπενθυμίζεται πως στη φυλακή έχουν ήδη οδηγηθεί οι δύο από τους τρεις πρώτους συλληφθέντες, καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενους την 31χρονη με το όνομα «Λορέλα» καθώς και τον 34χρονο από την Εκάλη, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση για μαστροπεία και πορνογραφία.

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος, 55 ετών, που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.