Skip to main content

Κυριαζής: «Άδικα βρίσκεται σε αυτή την περιπέτεια ο Ηρακλής»

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά τόνισε πως λειτουργεί η ΕΠΟ ο Γιώργος Κυριαζής.

 

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή μίλησε ο Γιώργος Κυριαζής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM». Ο έμπειρος αμυντικός υποστήριξε πως οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται άδικα σε αυτή την περιπέτεια εξαπολύοντας βολές κατά της ΕΠΟ!
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Δεν την συνδυάζω με την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση, γιατί θεωρώ ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο. Το πραγματικό ποδόσφαιρο όμως. Όχι αυτό που ζούμε τελευταία. Δεν θέλω τώρα να γυρίζω πίσω στο χρόνο και να πω μετάνιωσα, ή δε μετάνιωσα, ένα χρόνο μετά, που πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα και τον Ηρακλή. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Τότε που πήρα αυτήν την απόφαση θεώρησε ότι ήταν η σωστή. Έκανα όνειρα, είχα στόχους για τον Ηρακλή. Αυτό που υπάρχει τώρα είναι μια αβεβαιότητα για το αύριο, γιατί δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για το αύριο, παρά μόνο σχέδια για το τίποτα. Από δω και πέρα θα δω τι μπορώ να κάνω.
 
Μεταγραφές γίνονται μόνο στο εξωτερικό. Αν επιλυθούν τα προβλήματα, αφήνω την πόρτα ανοιχτή. Ποτέ δεν κλείνω πόρτες. Όταν υπάρχει καλή θέληση, όλα γίνονται. Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση με τον Ηρακλή που κρατάει τώρα 4 μήνες. Κούρασαν τους πάντες. Όλο αυτό είναι που ψυχοφθόρο. Ο κόσμος απέδειξε ότι αγαπάει την ομάδα και ότι θα είναι πάντα εκεί. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να βγουν επιτέλους αποφάσεις οι σωστές για τον Ηρακλή. Άδικα ο Ηρακλής βρίσκεται σ’ αυτήν την περιπέτεια και να παίζει στην Σούπερ Λιγκ. Ο πιο απλός άνθρωπος έχει καταλάβει ότι η ΕΠΟ λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά».