Skip to main content

Κυπριανού: Απαιτείται βελτίωση στην πορεία του ΔΗΚΟ

Ο Κύπριος ΥΠΕΞ και σημαίνον στέλεχος του κόμματος δήλωσε ότι το ζητούμενο για το ΔΗΚΟ είναι η βελτίωση, όχι μόνο της εικόνας του, αλλά και της ουσιαστικής πορείας του κόμματος και της λειτουργίας του.
Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού, δήλωσε ότι το ζητούμενο για το ΔΗΚΟ είναι η βελτίωση, όχι μόνο της εικόνας του, αλλά και της ουσιαστικής πορείας του κόμματος και της λειτουργίας του.

Ο κ. Κυπριανού, σημαίνον στέλεχος και γιος του ιδρυτή του κόμματος Σπύρου Κυπριανού, επεσήμανε ότι κάποιες αντιδράσεις ή παρεμβάσεις που έγιναν μετά την πρόσφατη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου ανατρέπουν την εικόνα που δόθηκε μετά την κατάληξη της συνεδρίας.

Εκείνο που πρέπει όλοι να καταλάβουν, τόνισε ο Μάρκος Κυπριανού, είναι ότι «δεν είμαστε ανεξάρτητοι ούτε αυτόφωτοι ούτε αυτόνομοι».

Αντίθετα, είπε ο κ. Κυπριανού, «όλοι ανήκουμε σε ένα σύνολο, κάτι που συνεπάγεται υποχρεώσεις και δεσμεύσεις.Σημαίνει ότι μετά τη συζήτηση και την κατάληξη σε ένα εσωκομματικό διάλογο δεσμευόμαστε και οφείλουμε να τηρούμε αυτά στα οποία καταλήγουν τα συλλογικά όργανα».