Skip to main content

Κυκλοφόρησε στη Λάρισα η εφημερίδα «Goody’s News»

Κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα η νέα 16σέλιδη εφημερίδα «Goody’s News».
Κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα η νέα 16σέλιδη εφημερίδα «Goody’s News», στα καταστήματα Goody’s Κεντρικής Πλατείας, Carrefour, Pantheon Plaza, Τεμπών, στα Flocafe Πλατείας Ταχυδρομείου, Pantheon Plaza και Τεμπών, στο Megusto του Pantheon Plaza και στα Ster Cinemas.

Επιπλέον η εφημερίδα θα διατίθεται έως και τα Θεοφάνια στα καταστήματα των χορηγών, με διανομές σε κεντρικά σημεία της πόλης μας και σε stands free press. Πρόκειται για την έκδοση «Φθινόπωρο / Χειμώνας 2009», η οποία με χρώματα κι ευχάριστα θέματα ενημερώνει και διασκεδάζει τους φίλους των εστιατορίων Goody’s και όχι μόνο. Είναι η 4η έκδοση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το Πάσχα του 2008.

Κοινωνία - προϊόντα - ψυχαγωγία - περιβάλλον - ταξίδια - cine news, αφιέρωμα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ, θέματα που βρίσκονται μεταξύ άλλων στα περιεχόμενα των «Goodys News». Τα «Goody’s News» αποτελούν πρωτοβουλία της τοπικής εταιρίας διαχείρισης των εστιατορίων Νομού Λάρισας και είναι πρότυπο πανελλαδικό.

Η συντακτική ομάδα της νέας έκδοσης είναι οι: Παναγιώτης Παπασπύρος, Απόστολος Σπανόπουλος, Στέλλα Γερονάτσιου, Δημήτρης Ζαρζαρής, Δημήτρης Τσούκαρης, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Χάρης Νάτσιος, Ντίνος Σπρίντζιος, Γιώργος Παππάς. Ο συντονισμός, η επιμέλεια της ύλης και η προώθηση της εφημερίδας ανήκουν στον Αποστόλη Νταϊλιάνη, οι δημόσιες σχέσεις στην Κατερίνα Δημηνίκου και η γραφιστική της επιμέλεια στην Ελίνα Φράντζιου.

H εκτύπωση έγινε στην επιχείρηση «Γραφικές Τέχνες Τερζίδης». Μέγας χορηγός είναι η Forthnet. Χρυσοί χορηγοί της «Goody’s News» είναι οι: Ster Cinemas, International School of Larissa, Έπιπλα Κώστα Μαργκά, Τεχνική εταιρία Γκουργκούλιας, By Nature, Sprinters, Έπιπλα Smart Home Istikbal. Επιπλέον χορηγοί της εφημερίδας είναι οι: Αlfa Wood, Digramma, Koutsomerkos Group, Typorama, Up Lift Elevators, Phaistos Printings, Σχολή οδηγών Νάκας Απόστολος.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Θεσσαλία Τηλεόραση, Ήχος FM 91, Enjoy Radio 105.7, belarisa.gr.