Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του «Αλεξάνδρειου» λαϊκού γύρου και του Αγωνιστικού Δρόμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του «Αλεξάνδρειου» λαϊκού γύρου 4 χιλιομέτρων και του Αγωνιστικού Δρόμου 20 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα, από τις 9:00 το πρωί της Κυριακής θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, στο τμήμα του δρόμου από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πλατεία Ελευθερίας), μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου.

Επίσης, η κυκλοφορία θα απαγορευτεί και σ΄ όλες τις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της λεωφόρου, από τη συμβολή τους με τις οδούς Μητροπόλεως - Παύλου Μελά και προς το νότο, στις τρεις δεξιές λωρίδες της Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ΄Α Σεπτεμβρίου, καθώς και στις τρεις δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γ΄Α Σεπτεμβρίου μέχρι το ύψος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Μάλιστα, για τους ίδιους λόγους από τις 7:00 το πρωί, θα απαγορευτεί και η στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται στους δρόμους που προαναφέρθηκαν.