Skip to main content

Κυανόλευκος ο Λίμα

Στα μετόπισθεν συνεχίζει να ενισχύεται ο Ηρακλής καθώς εκεί παρουσιάζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο Πάμπλο Λίμα ήρθε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε: «Να είναι ήρεμος ο κόσμος του Ηρακλή
Στα μετόπισθεν συνεχίζει να ενισχύεται ο Ηρακλής καθώς εκεί παρουσιάζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο Πάμπλο Λίμα ήρθε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη  και δήλωσε: «Να είναι ήρεμος ο κόσμος του Ηρακλή».

Ο Πάμπλο Λίμα έφτασε στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα για λογαριασμό του Ηρακλή. Ο Ουρουγουανός αμυντικός αναμένεται να περάσει την Δευτέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γηραιό.

Στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε αποφασιστικός για το νέο βήμα της καριέρας του: «Έμαθα για την ομάδα, ξέρω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια και αυτό με έκανε να έρθω και να την βοηθήσω. Μου αρέσει να παίζω με πάθος και δύναμη, θέλω να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Έχω μιλήσει με αρκετούς Ουρουγουανούς που παίζουν στην Ελλάδα, μου έχουν πει τα καλύτερα για τον Ηρακλή και για την πόλη. Παίζω και σαν στόπερ και σαν αριστερός αμυντικός. Να είναι ήρεμος ο κόσμος του Ηρακλή, υπόσχομαι μια πολύ καλή χρονιά».

Την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Με τον πολύπειρο τερματοφύλακα υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία θα επισημοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων που θα υποβληθεί. Αν τα αποτελέσματα είναι «καθαρά», τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ΠΑΕ και θα ταξιδέψει για την Ιταλία.