Skip to main content

Κρούσιτς: «Οπωσδήποτε νίκη με Ίκαρο»

Μοναδικός στόχος του Άρη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας είναι η νίκη όπως τόνισε ο Ματέι Κρούσιτς.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Ματέι Κρούσιτς, για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» τονίζοντας πως η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος για τους «κιτρινόμαυρους». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Χρειαζόμαστε τη νίκη οπωσδήποτε. Κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις και το ίδιο καλά είχαμε δουλέψει για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Νίμπουργκ, αλλά δεν μας βγήκε δυστυχώς στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο που είχαμε καταστρώσει. Τώρα επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας για το ελληνικό Πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Εκτιμώ ότι έχει έρθει η ώρα να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, την οποία χρειαζόμαστε για να ανέβουμε ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.
 
Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αλλά αυτήν την φορά πρέπει να εκμεταλλευθούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ότι καλύτερο να έχουμε επίσης τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Στον αγώνα με τη Νίμπουργκ μας συμπαραστάθηκαν και τους θέλουμε κάθε φορά στο γήπεδο, γιατί μας δίνουν δύναμη. Τους έχουμε στεναχωρήσει και αυτήν την φορά πρέπει να τους ικανοποιήσουμε δίνοντας τους έναν σοβαρό λόγο για να τους έχουμε κοντά μας».