Skip to main content

Κρουμπάλι: Θα είμαστε έτοιμοι με την ΑΕΚ, περιμένουμε τον κόσμο μας

Ο σέντερ του «Δικεφάλου» μίλησε για τις επερχόμενες αναμετρήσεις εναντίον της «Ένωσης» ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του «ασπρόμαυρου» κόσμου

Για τις επερχόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ για τα πλέι οφ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Ουσμάν Κρουμπάλι ζητώντας παράλληλα από τον «ασπρόμαυρο» κόσμο να προστατέψει την έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο σέντερ του «Δικεφάλου»:

«Γεια σας φίλοι μου

Έφτασε η ώρα που όλοι οι παίκτες περιμένουμε, τα playoffs. Από την αρχή της χρονιάς στοχεύαμε στα playoffs και φυσικά γνωρίζουμε τη σημασία των αγώνων. Ανυπομονούμε για τη σειρά με την ΑΕΚ, είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας.

Έχουμε παίξει δύο φορές μέσα στην χρονιά με την ΑΕΚ, αλλά δεν μας λέει κάτι το γεγονός ότι πήραμε δύο νίκες. Είναι ένα νέο κομμάτι της σεζόν, ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει ο βαθμός συγκέντρωσής μας να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο σε άμυνα και επίθεση.

Η ΑΕΚ έχει πετύχει πολλά πράγματα μέσα στην χρονιά, κατακτώντας δύο τρόπαια, γεγονός που της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά μέσα στο γήπεδό μας μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κυριαρχήσουμε.

Το πλεονέκτημα έδρας είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα στα playoffs. Είναι καλύτερο για έναν παίκτη να παίζει στο γήπεδο που προπονείται κάθε μέρα και να έχει την στήριξη του κόσμου. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσουν ώθηση και ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη».