Skip to main content

Κρουμπάλι: Τεράστιο βήμα για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ

O Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για την τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του υπογράφοντας στον «Δικέφαλο» αλλά και για τον Ηλία Παπαθεοδώρου

Για την τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του υπογράφοντας στον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ηλία Παπαθεοδώρου με τον οποίο συνεργάστηκε την περασμένη χρονιά στην Αστάνα μίλησε ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ του «Δικεφάλου»:

Για την μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι ανυπόμονος για την νέα χρονιά, καθώς θέλω να γνωρίσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το τι γνωρίζει για τους συμπαίκτες του: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τους συμπαίκτες μου. Θυμάμαι τον Κέβιν Ντίλαρντ, γιατί είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν αγωνιζόμουν στο Λαύριο. Είναι εξαιρετικός παίκτης κι είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του. Μπορώ να πω ότι μπαίνω στην περίοδο της ηγετικότητας στην καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και να βοηθηθώ από αυτούς».

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Ο κόουτς Ηλίας είναι εκπληκτικός. Δεν ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά ενδιαφέρεται για τους παίκτες και εκτός γηπέδου. Μπορεί να συνδυάσει τα ταλέντα των παικτών. Εγώ θα δώσω το 100% σε επίθεση και άμυνα, κάθε χρόνο βελτιώνομαι. Αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα είναι το πάθος για την νίκη».