Skip to main content

Κρουμπάλι: Εχθρική περιοχή για εμάς το γήπεδο του Άρη

Ο σέντερ του «Δικεφάλου» δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα συνάντησε μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ ενώ εξήρε τη δουλειά των Παπαθεοδώρου - Μενουδάκου

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και για τα παιχνίδια κόντρα σε Γκαζιαντέπ και Άρη στο «Nick Galis Hall», μίλησε ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέντερ του «Δικεφάλου»:

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Παίζουμε πρώτο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, είναι ένα καλό ξεκίνημα και μετά έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι είναι κάτι καλό γιατί έχουμε σχετικά από νωρίς να παίξουμε με τους μεγάλους αντιπάλους και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις του από την ομάδα και την πόλη: «Μιλώντας από προπονητικής πλευράς, με τον κόουτς Ηλία (σ.σ. Παπαθεοδώρου) και τον κόουτς Δημήτρη (σ.σ. Μενουδάκο) έχουμε συνεργαστεί και την προηγούμενη χρονιά. Είναι εκπληκτικοί προπονητές, με έχουν βοηθήσει να φτάσω σε ένα πολύ καλό επίπεδο, με τον τρόπο που παίζω. Η διοίκηση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Εχω βρει ένα πολύ καλό ρόστερ, με πολύ ταλέντο. Στην ομάδα είναι δύο από τα καλύτερα ελληνικά ταλέντα, κάποια από τα καλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δέσουμε καλά, έτσι όπως αρχίσαμε να δουλεύουμε στην προετοιμασία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό τεστ το παιχνίδι με τη Γκαζιαντέπ την Παρασκευή. Θέλω να μπορέσουμε να παίξουμε καλά για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, μπαίνοντας στην καινούργια σεζόν. Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, έχω πει και στο παρελθόν, ότι η Ελλάδα βγάζει πάντα, τον καλύτερο μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ η πόλη και μου έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα».

Για το γεγονός ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, είναι εκτός έδρας με τον Άρη: «Είναι και σαν το «Κλάσικο» της Θεσσαλονίκης! Είναι μια τρομερή ευκαιρία να παίξουν δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς το γεγονός ότι θα παίξουμε σε μια... εχθρική περιοχή, μέσα στο γήπεδο του Άρη! Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή και μεθοδική προετοιμασία, πηγαίνοντας προς αυτό το παιχνίδι. Έχουμε τώρα, το παιχνίδι με τη Γκαζιαντέπ αυτή την Παρασκευή, έχουμε και άλλα παιχνίδια πριν τη σεζόν και με κατάλληλη προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι».