Skip to main content

Κρουμπάλι: Έχουμε ταλέντο αλλά πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας

Ο Αμερικανός ψηλός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με θετική ενέργεια για να εμφανιστεί καλύτερη στα επόμενα ματς

Την πίστη του στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αλλά και την ανάγκη να εμφανίσει η ομάδα το καλό της πρόσωπο, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ουσμάν Κρουμπάλι, μέσω του προσωπικού του blog, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός ψηλός του «Δικεφάλου», έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για εμάς. Είχαμε μια εξαιρετική προετοιμασία και περιμέναμε να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Λούντβιγκσμπουργκ ήταν μια πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα και προετοιμαστήκαμε για να την αντιμετωπίσουμε, αλλά όπως φάνηκε στο παρκέ δεν ήμασταν έτοιμοι και για αυτόν τον λόγο είμαστε απογοητευμένοι. Περιμέναμε ότι η σεζόν θα είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά είμαστε ακόμα στο πρώτο κομμάτι της και μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λίγες μέρες αργότερα, αλλά το να παίζεις πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σου δίνει ρυθμό. Όταν είσαι επαγγελματίας, ξέρεις τα όρια σου και το να αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες είναι κάτι που σου αυξάνει την όρεξη να πετύχεις.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα και γενικά είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και πολύ καλούς παίκτες, αλλά εγώ πάντα πιστεύω στις δυνατότητες μας. Όταν μπαίνεις μέσα στο παρκέ, αυτό που μετράει είναι να κάνεις αυτό που πρέπει, να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε φάση και να κάνεις τα λιγότερα λάθη.

Θέλουμε να βρούμε τον ρυθμό μας σαν ομάδα και πιστεύω ότι ένα παιχνίδι με μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι ό,τι καλύτερο για να το πετύχουμε. Το σημαντικό είναι να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο. Ξέρουμε ότι έχουμε το ταλέντο και τις δυνατότητες για να εμφανιστούμε καλύτεροι σε σύγκριση με όσα δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να έχουμε θετική ενέργεια».