Skip to main content

Κρήτη: Απίστευτο βίντεο με νεαρό που προσπαθεί επίμονα να ληστέψει περίπτερο

Ο επίδοξος ληστής τελικά αντιλαμβάνεται ότι χτυπά ο συναγερμός και φεύγει ατάραχος

Ατάραχος και επίμονος ήταν ο άνδρας που προσπάθησε να ληστέψει το περίπτερο στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου. Σύμφωνα με το creta24.gr, στο περίπτερο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο 33χρονος υπάλληλος, ο οποίος ευτυχώς είχε κλειδώσει την πόρτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πλησιάζει και απαιτεί από τον υπάλληλο χρήματα. Στα χέρια του κρατά ένα εργαλείο και όταν ο υπάλληλος του αρνείται προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα.

Ο δράστης αντιλαμβάνεται ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη και επιστρέφει στην πρόσοψη του περιπτέρου, ενώ ο υπάλληλος ενεργοποιεί τον συναγερμό.

Όπως δήλωσε στο τοπικό μέσο η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα επίμονος, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο βάζει τα χέρια του μέσα στο περίπτερο προσπαθώντας να τρομάξει τον υπάλληλο και να αποσπάσει χρήματα. Σύμφωνα με την περιγραφή του 33χρονου, ο δράστης ήταν περίπου 25 ετών και πιθανότατα Έλληνας. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι, όπως ανέφερε ο υπάλληλος, ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος.

Φαίνεται πως έφτασε στο σημείο πεζός, όπως και έφυγε λίγο αφότου άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του περιπτέρου.