Skip to main content

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είμαι ο κορυφαίος παίκτης των τελευταίων 20 χρόνων

Την άποψή του πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των τελευταίων 20 χρόνων στον κόσμο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για άλλη μία φορά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, εκφράζοντας με δηλώσεις την άποψή του πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των τελευταίων 20 χρόνων στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το σε ποια θέση θα τοποθετούσε τον εαυτό του στη λίστα των κορυφαίων τα τελευταία 20 χρόνια: "Που θα τοποθετούσα τον εαυτό μου ανάμεσα στους κορυφαίος παίκτες τα τελευταία είκοσι χρόνια; Σκεπτόμενος θετικά, πιστεύω ότι με αυτά που έχω πετύχει, είμαι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το διάστημα".

Για τον αντίκτυπό του στο ποδόσφαιρο: "Οι καλύτεροι αθλητές πάντα επηρεάζουν το άθλημά τους, έτσι και εγώ νομίζω ότι έχω αφήσει ένα δυνατό στίγμα, έχω σημαντικό αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ, αλλά αν τρέχεις ταχύτερα, αν πηδάς ψηλότερα από τους υπολοίπους, είσαι σταθερά δυνατός και έχεις πάντα κίνητρο, τότε μπορείς να κάνεις το ταλέντο σου τόσο αποτελεσματικό όσο το κάνω εγώ. Έχω δουλέψει σκληρά για να φθάσω στο υψηλότερο επίπεδο και θα συνεχίσω να δουλεύω για να μείνω εδώ που είμαι. Κρατώ την ίδια στάση και έχω την ίδια αφοσίωση σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Προσέχω πολύ τον εαυτό μου ώστε να συνεχίσω και στο μέλλον να γράφω ιστορία στο ποδόσφαιρο".

Για την παρουσία του στην Εθνική Πορτογαλίας: "Νιώθω πολίτης του κόσμου αλλά επίσης ένας Πορτογάλος που λατρεύει το μέρος που προέρχεται και περήφανος που εκπροσωπεί την πατρίδα του στο υψηλότερο επίπεδο. Μετά το Euro του 2004 αισθάνθηκα υπεύθυνος που είμαι μέρος αυτής της μεγάλης γενιάς. Γνωρίζω πολλά αγόρια και κορίτσια που σήμερα βλέπουν εμένα ως πρότυπο και ως πηγή έμπνευσης".