Skip to main content

Κρυστάλλης: Μοναδικός στόχος του Ηρακλή είναι η άνοδος

O παίκτης του «Γηραιού» μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Καμπανιακό, την ομοιογένεια της ομάδας, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τη δυναμική της ομάδας

Την άνοδο οριοθέτησε ως μοναδικό στόχο του Ηρακλή, ο Παντελής Κρυστάλλης μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis».

O ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Καμπανιακό, την ομοιογένεια της ομάδας, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τη δυναμική των αντιπάλων των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος των «κυανολεύκων»:

Για τη νίκη κόντρα στον Καμπανιακό: «Αυτή τη στιγμή αυτό που κοιτάζουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια κάθε Κυριακή, προσπαθούμε να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και με τις νίκες έχουμε ηρεμία. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τα προβλήματα και να γινόμαστε καλύτεροι, να βρούμε ομοιογένεια που η αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος γιατί έχουμε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν μπορούμε να δουλέψουμε εντελώς απερίσπαστοι, θα το κάνουμε στις διακοπές των εορτών. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα έτσι όπως δημιουργήθηκε δείχνει πως έχει δυνατότητες, η δυναμική της φανέλας και το πάθος όλων των παιδιών δημιουργεί αισιοδοξία για τη συνέχεια».

Για τη δυναμική των αντιπάλων τους στη Γ' Εθνική: «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και ιδιόμορφο πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες έχουν καλούς ποδοσφαιριστές και πολλές ομάδες κάνουν την έκπληξη. Όταν μια ομάδα όμως είναι 11-12 αγωνιστικές είναι στην κορυφή τότε δεν είναι έκπληξη. Κάθε αγωνιστική ο καθένας προσπαθεί να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί και να πετύχει τον στόχο του. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι την 1η Απριλίου που τελειώνει το πρωτάθλημα να βρισκόμαστε στην 1η θέση».