Skip to main content

Κρίνονται οι προοπτικές βιωσιμότητας της ΠΑΕ Ηρακλής

Στη διεθνή εταιρία συμβούλων Emerging Markets Experts Ltd ανέθεσε την Μελέτη Βιωσιμότητας της η ΠΑΕ Ηρακλής.

 

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε πως ανέθεσε την Μελέτη Βιωσιμότητας των «κυανόλευκων» στη διεθνή εταιρία συμβούλων Emerging Markets Experts Ltd.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
H Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανέθεσε τη σχετική μελέτη στη διεθνή εταιρία συμβούλων Emerging Markets Experts Ltd., η οποία έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν, για λογαριασμό διεθνών πελατών της, με το χώρο του ποδοσφαίρου και έχει αναπτύξει συγκεκριμένο μοντέλο αξιολόγησης ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών. Πρόκειται για ‘Πραγματογνωμοσύνη Βιωσιμότητας και Διαχειριστικής Επάρκειας των ετών 2008-2012’. 
 
Σκοπός της είναι, εξετάζοντας την ιστορικότητα της διαχείρισης της ΠΑΕ τα τελευταία τρία χρόνια να καταστήσει εφικτή, αφενός την αξιολόγηση του υφιστάμενου Διοικητικού σχήματος, και αφετέρου του ‘Στρατηγικού Πλάνου Διαχείρισης 2011/2012’, το οποίο ετοίμασε η Διοίκηση Πρωτοδικείου και, υπό αυτό το πρίσμα, τις προοπτικές βιωσιμότητας της ΠΑΕ. 
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου παράγεται τέτοια Εκθεση και οι συντάκτες της θεωρούν, ότι τα πορίσματά της, τα οποία προκύπτουν από πρωτότυπα και απόλυτα εξειδικευμένα μαθηματικά μοντέλα, είναι τεκμηριωμένα σε βαθμό, που να μη μπορεί να αμφισβητηθούν από τον οποιοδήποτε. 
 
Το τελικό πόρισμα της Εκθεσης αξιολογεί θετικά το υφιστάμενο μοντέλο λειτουργίας και κατ’ επέκταση τη μελλοντική βιωσιμότητα της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ.