Skip to main content

Κρέσπο: Ομαδική δουλειά η καλή αμυντική λειτουργία (video)

«Έχουμε μία καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός του «Δικεφάλου»

Για την κυριακάτικη μάχη του ΠΑΟΚ εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης, την αμυντική συμπεριφορά του «Δικεφάλου» αλλά και για τη μάχη του τίτλου μίλησε στην κάμερα του Novasports (δείτε εδώ), ο Χοσέ Κρέσπο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός των «ασπρόμαυρων»:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό όμως πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο, όπως πρέπει να γίνει και την Κυριακή. Οι ομάδες της κορυφής κερδίζουν συνεχώς και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη».

Για την αμυντική απόδοση της ομάδας: «Είναι μία ομαδική δουλειά το χαμηλό παθητικό της ομάδας. Δεν συμμετέχουμε μόνο οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας, αλλά η δουλειά η ξεκινάει από τον φορ. Παίζει ρόλο το πως δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε συμπαγής ομάδα και δουλεύουμε σωστά στο γήπεδο. Αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα έχουμε πλεονέκτημα στα επόμενα παιχνίδια».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί ο τίτλος: «Σίγουρα παίζουν ρόλο τα ντέρμπι, αλλά σημασία έχουν όλα τα παιχνίδια. Μέχρι το τέλος δεν θα μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση. Το καλύτερο θα είναι να πάρουμε τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το φινάλε. Έχουμε μία καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ποιες είναι οι διαφορές με το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Η βασική διαφορά είναι ότι πλέον παίρνουμε αποτελέσματα. Το μομέντουμ που βρισκόμαστε είναι πολύ καλό και σίγουρα αυτή την φορά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».