Skip to main content

Κοζάνη: Προγράμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και των υπηρεσιών καθώς και την Ενίσχυση επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελμα
Ξεκίνησε το πρόγραμμα   Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ενημερώνει τα μέλη του το Επιμελητήριο Κοζάνης. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και των υπηρεσιών καθώς και την ενίσχυση επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών.

Αποδέκτες του προγράμματος είναι οι υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταποίηση, τον τουρισμό, το  εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών και οι οποίες έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δύο πλήρεις δωδεκάμηνες και κλεισμένες διαχειριστικές χρήσεις.
Αποδέκτες του προγράμματος ενίσχυσης επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών είναι ιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι και οικονομολόγοι που έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος πριν την 1η Ιανουαρίου 2009 και δεν απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2009.