Skip to main content

Κούγιας για έγκλημα στον Βόλο: Ο άνθρωπος στη φωτογραφία που κυκλοφορεί δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό

«Το γραφείο μας θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά όλων των δραστών αυτής της παράνομης συμπεριφοράς», προειδοποιεί ο γνωστός ποινικολόγος

Μια φωτογραφία που απεικόνιζε δήθεν το θύμα της δολοφονίας στο Βόλο, κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο απεικονιζόμενος, και ζει, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις καταγγελίες για βιασμό.

«Δεν έχει καμία σχέση»

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως «ο κ. Α.Ι.Π, τον συνάντησε και κατήγγειλε ότι όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις βιασμού που καταγγέλθηκαν από τον δράστη της εκτελέσεως του αληθινού βιαστού, αλλά είναι και παντελώς άσχετος με το οικογενειακό περιβάλλον του δράστου και του θύματος».

«Από εχθές το πρωί, σε sites και τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σήμερα, σε εφημερίδες, δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του, αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητάς του και ότι αυτός δήθεν είναι ο βιαστής της δυστυχούς κοπέλας αλλά και το θύμα της ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα αυτό να αναπαραχθεί παγκοσμίως, αλλά κυρίως στην Αλβανία, από όπου κατάγεται, με όλες τις ολέθριες συνέπειες αυτής της παράνομης συμπεριφοράς», σημείωσε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

«Το γραφείο μας θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά όλων των δραστών αυτής της παράνομης συμπεριφοράς».