Skip to main content

Κουτρομάνο θα προτείνει ο Νίκος Βούτσης για πρόεδρο ΕΣΡ

«Ουδέν σχόλιο» είναι η απάντηση του κ. Βούτση στις πληροφορίες που τον θέλουν να προτείνει να πρόεδρο του ΕΣΡ τον υποψήφιο της ΝΔ.

Την πρόταση της ΝΔ για τον Αθανάσιο Κουτρομάνο φαίνεται να υιοθετεί ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τη θέση του Προέδρου του ΕΣΡ, σε μια προσπάθεια να κάμψει την αρνητική στάση της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Βούτσης θα προσέλθει στη σημερινή Διάσκεψη με αυτή την πρόταση και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεδομένου ότι πρόκειται για μια δική της πρόταση αλλά ταυτοχρόνως χει διαμηνύσει ότι το ζητούμενο δεν είναι μόνο τα πρόσωπα θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συναίνεση τη δέσμευση του πρωθυπουργού για κατάργηση του αριθμού των 4 αδειών και του άρθρου 2α του νόμου Παππά, μεταδίδει το skai.gr.

«Ουδέν σχόλιο» είναι η απάντηση του κ. Βούτση στις πληροφορίες που τον θέλουν να προτείνει να πρόεδρο του ΕΣΡ τον υποψήφιο της ΝΔ, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε ώστε να μην διαμορφώσει κλίμα.

Ο ίδιος πάντως διαμηνύει μέσω συνεργατών του ότι η σημερινή θα είναι η τελευταία Διάσκεψη των Προέδρων κι ο ίδιος έπειτα από έξι προσπάθειες δεν θα μπει εκ νέου σε αυτή τη διαδικασία, προκειμένου όπως υποστηρίζει να μην ευτελίζονται και τα προτεινόμενα πρόσωπα.