Skip to main content

Μέσα στην εβδομάδα η διάταξη νόμου για τη ΔΕΘ-Helexpo

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κ. Ποζρικίδης είπε ότι πρόκειται για τροπολογία που εντάσσει την εταιρεία επί ίσοις όροις στον ανταγωνισμό.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να προωθηθεί το ζήτημα της διάταξης νόμου, που διευκολύνει τη λειτουργικότητα της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, όπως γνωστοποίησε σήμερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Διοικητήριο, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος νωρίτερα συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει δείξει για το θέμα η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Ερωτηθείς σχετικά, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για μια τροπολογία που ουσιαστικά εντάσσει την εταιρεία επί ίσοις όροις στον ανταγωνισμό, υπό την έννοια ότι, εφόσον προωθηθεί, θα την εξομοιώσει με τις ιδιωτικές σε λειτουργικά θέματα. ‘Οπως είπε, με την τροπολογία θα καταργηθούν μειονεκτήματα, τα οποία σήμερα δεν επιτρέπουν στη ΔΕΘ-Helexpo να αντιμετωπίσει ισότιμα τον ανταγωνισμό στην εκθεσιακή αγορά σε επίπεδο λειτουργικότητας.