Skip to main content

Κουρουμπλής: Δεν βρέθηκα σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Ο υπουργός Ναυτιλίας επισήμανε ότι στις 3 Μαρτίου βρισκόταν στην Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας

Τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» διαψεύδει με σημερινή του ανακοίνωση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο ίδιος επισήμανε ότι στις 3 Μαρτίου βρισκόταν στην Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας στην οποία, όπως αναφέρει, παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα, όπως ο Δήμαρχος Περάματος και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Κουρουμπλής διευκρίνισε ότι ουδέποτε έχει συναντηθεί με τον κ. Κουντούρη, ουδέποτε έχει μιλήσει μαζί του και ουδέποτε τον κάλεσε ο εν λόγω επιχειρηματίας σε εκδήλωσή του.

 

«Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα. Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό. Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να υποστούν τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις», συμπλήρωσε ο υπουργός.