Skip to main content

Κούρος: Στον Ηρακλή έχουν μείνει μόνο ο κόσμος και οι παίκτες!

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται», δήλωσε ο παίκτης του Γηραιού

Για την ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα, το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», o Αλέξανδρος Κούρος.

Για το τι δεν πήγε καλά και ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος με την Κέρκυρα δήλωσε: «Πιστεύω τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε κάνει έχουν αποφέρει την κούραση. Από εκεί και πέρα ξέραμε πως η Κέρκυρα θα έρθει να μας χαλάσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια τη μισή ευκαιρία πρέπει την κάνεις γκολ. Γιατί και οι δύο έχουν τον ίδιο σκοπό και αν πάρεις το παιχνίδι είναι σαν να πέρνεις έξι βαθμούς».

Για το αν υπάρχει απογοήτευση για την συγκομιδή βαθμών στο Καυταντζόγλειο τόνισε: «Πιστεύω έπρεπε να έχουμε κάνει τρείς νίκες. Τι να κάνουμε, το ποδόσφαιρο έτσι είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βγάλουμε τον Ηρακλή από την δύσκολη θέση που βρίσκεται».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις να χάσεις κάτι. Θα μπούμε να τα χτυπήσουμε και ότι κερδίσουμε από αυτά θα είναι πολύ καλό. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια».

Για το αν προλαβαίνουν τα καινούργια παιδιά να προπονούνται με τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχουν: «Ότι προπονήσεις κάναμε ήταν πάνω στην τακτική. Ολα τα παιδιά που ήρθαν προσπαθούν να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Κάναμε λίγα και σημαντικά».

Για το πόσο έχουν επηρεάσει την ομάδα όλα αυτά που γίνονται: «Άμα σκεφτόμαστε αυτά που γίνονται θα τρελαθούμε. Εγώ, προσωπικά, τα έχω αφήσει όλα στην άκρη. Ηρθα να σώσω τον Ηρακλή και τέρμα. Δεν κοιτάζω τι γίνεται με τις προσφυγές ούτε τα διοικητικά».

Για το πως νιώθει αυτός, προσωπικά, με όλα αυτά που γίνονται: «Εχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα από τότε που ήρθα στον Ηρακλή έχω δεθεί με την ομάδα, με τους παίκτες και γενικά υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή δεν θέλει να βλέπει σε τέτοια θέση την ομάδα και εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

Για το αν τους έχει μιλήσει κάποιος από τη διοίκηση: «Τις τελευταίες μέρες δεν έχει ειπωθεί κάτι. Τις τελευταίες 15 μέρες δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση».

Για το αν αυτό τους κάνει να νιώθουν μόνοι τους συμπλήρωσε: «Εμένα δεν με απασχολεί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ηρθα για να παίξω μπάλα και αυτο θα κάνω. Εχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Εμείς και ο κόσμος».

Τέλος, για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αυτά τα παιχνίδια για εμάς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είναι χωρίς άγχος. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις».