Skip to main content

Κουντουρά: Επιτυχία ότι δεν τρώνε άνθρωποι από τα σκουπίδια

Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη, που μπορεί να αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις, δήλωσε η υπουργός.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά ότι είναι επιτυχία πως δεν τρώνε πλέον οι άνθρωποι από τα σκουπίδια.

«Η κυβέρνηση κατάφερε σε πολύ μικρό διάστημα να ξεκινήσει η ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος σήμερα βλέπει τη διαφορά».

«Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη, που μπορεί να αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις... Οι άνθρωποι που υπέφεραν σήμερα τουλάχιστον έχουν ένα πιάτο φαί στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ. Πάμε πολύ καλά...» ανέφερε, προσθέτοντας ότι «υπήρχαν άνθρωποι το 2014 που δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια».

Ερωτηθείσα αν «είναι επιτυχία που πλέον δεν τρώνε από τα σκουπίδια» η υπουργός απάντησε: «Είναι επιτυχία, εκεί που μας έφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις... ήταν πολύ δύσκολο. Στη δική μας διακυβέρνηση και μέχρι να βγούμε από την επιτροπεία έχουμε φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, σε θέσεις εργασίας, σε εξαγωγές, σε επιχειρήσεις, στον τουρισμό».

«Θα πρέπει να δείτε την καλή πλευρά και τι έχουμε πετύχει. Και όλοι θα κριθούμε εκ τους αποτελέσματος και από τη δουλειά μας» κατέληξε.