Skip to main content

Κουμουτσάκος: Στην κυβέρνηση έγιναν οι «πρωταθλητές των μνημονίων»

Το μόνο πραγματικό πλεόνασμα που βλέπω λοιπόν είναι το πρωτοφανές πλεόνασμα θράσους της κυβέρνησης, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγορεί πως αντί να σκίσει τα μνημόνια ετοιμάζεται να υπογράψει και τέταρτο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, εξαπολύει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο βουλευτής Β' Αθηνών και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτηρίζει το κλείσιμο της αξιολόγησης, ως τον «σύγχρονο μύθο του μαρτυρίου του Σίσυφου.

«Μόνο που τον ζούμε και τον πληρώνουμε όλοι οι πολίτες. Εδώ κι ένα χρόνο η κυβέρνηση προαναγγέλλει καταληκτικά ορόσημα συμφωνίας, που όμως πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Η κυβέρνηση κρατά τη χώρα στα όρια της ασφυξίας, την οικονομία σε παράλυση και την κοινωνία σε απόγνωση» δηλώνει, ενώ αναφερόμενος στο πλεόνασμα επισημαίνει πως είναι αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων περικοπών και της σφαγιαστικής φορολόγησης που έχει γονατίσει επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

«Το μόνο πραγματικό πλεόνασμα που βλέπω λοιπόν είναι το πρωτοφανές πλεόνασμα θράσους της κυβέρνησης» δηλώνει, καταγγέλοντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ πως βρίσκεται σε διαρκές ιδεολογικό και πολιτικό βέρτιγκο.