Skip to main content

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας είναι αποκομμένος από την κοινωνία

Με αυτήν την κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν θα αλλάξει, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όλοι μαζί δεν μπορούν να δώσουν την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι «με αυτήν την κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της «ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα».

«Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός. Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών» υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Προσθέτει ότι «αμετανόητος, επιμένει στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά». 

Επανέλαβε ότι δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. «Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων» κατέληξε.