Skip to main content

Κουμουτσάκος για Μουζάλα: Στην πολιτική τα λάθη έχουν επιπτώσεις

Την θέση της Νέας Δημοκρατίας για το ατόπημα, όπως είπε, του Γιάννη Μουζάλα, διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Στην πολιτική, τα λάθη, όταν είναι σοβαρά, έχουν επιπτώσεις».

Αυτή είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας για το «ατόπημα» του Γιάννη Μουζάλα, όπως τη διατύπωσε το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος εξήγησε πως το κόμμα του έβγαλε χθες μία συγκεκριμένη ανακοίνωση, «πολύ προσεκτική».

«Είπαμε ότι αυτό το οποίο έγινε, ήταν ατόπημα και ο κ. Μουζάλας το έκανε και έγινε σε μία πολύ συγκεκριμένη και δύσκολη στιγμή για την χώρα και για τις σχέσεις μας με την ΠΓΔΜ», τόνισε και πρόσθεσε: «Στη συγκεκριμένη αυτή στιγμή, θεωρήσαμε ότι είναι ατόπημα και είπαμε πρώτοι ότι χθες το βράδυ ο κ. Μουζάλας θα έπρεπε ακόμα και εκείνος να σκεφτεί, συνειδητοποιώντας τη δήλωσή του, ακόμα και την παραίτησή του».

«Στην πολιτική υπάρχουν λάθη, εγώ δεν θέλω, δεν μπορώ, δεν τολμώ να πιστέψω ότι ο κ. Μουζάλας εννοούσε αυτά τα οποία είπε. Έκανε ένα λάθος, ένα ατόπημα βαρύ», είπε ο κ. Κουμουτσάκος, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «στην πολιτική, τα λάθη, όταν είναι σοβαρά, έχουν επιπτώσεις».

«Αυτή είναι η θέση της ΝΔ», κατέληξε.