Skip to main content

Κουμουτσάκος: Δεν θα συναινέσουμε στην πολιτική της εξαθλίωσης

Η χώρα βρίσκεται σε παρακμή εξ αιτίας της σημερινής κυβέρνησης και για αυτό χρειάζεται πολιτική αλλαγή, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος επιτέθηκε στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προπαγάνδα κάθε φορά που αναφέρει πως ολοκληρώνεται η αξιολόγηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North είπε μεταξύ άλλων πως η χώρα βρίσκεται σε παρακμή εξ αιτίας της σημερινής κυβέρνησης και για αυτό χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Τόνισε επίσης πως δεν μπορεί η χώρα να κυβερνιέται με διπλή πλειοψηφία. Από τη μια να ζητάνε 180 για τα μέτρα και από την άλλη, να φτιάχνουν κομματικό κράτος. Δεν θα συναινέσουμε στην πολιτική της εξαθλίωσης.

Σε ότι αφορά την πολιτική της ΝΔ που θα ακολουθήσει αν εκλεγεί κυβέρνηση, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι με παρρησία λέμε στον ελληνικό λαό πως η συνολική εικόνα δεν πρόκειται από την μια μέρα στην άλλη να ανατραπεί αλλά σίγουρα με ραγδαίους ρυθμούς θα βελτιωθεί. Δεν λέμε εμείς με έναν νόμο και ένα άρθρο θα τα αλλάξουμε όλα, αλλά σίγουρα θα φανεί από το διαφορετικό μείγμα πολιτικής που θα ακολουθήσουμε.