Skip to main content

Κούλουμα με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και κατά τόπους βροχές

Συννεφιά, τοπικές βροχές και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θα επικρατήσουν σε όλη την χώρα. Στη Θεσσαλονίκη ο υδράγυρος ως τους 15 βαθμούς

Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, η θερμοκρασία θα είναι υψηλή για την εποχή σε όλη την χώρα, αλλά σε πολλές περιοχές θα σημειωθούν βροχές, όπως προβλέπει η ΕΜΥ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα παρουσιάζει αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θράκη και την Μακεδονία θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 16 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 18 βαθμούς κελσίου.