Skip to main content

Κούλογλου: Ποτέ δεν είπα για συμφωνία κυβέρνησης - Καλογρίτσα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνησε: «Eίπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα».

«Ποτέ δεν είπα ότι η κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να τη στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε», δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου.

«Αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξής μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84», επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Κούλογου σε μια προσπάθεια διευκρίνισης των δηλώσεων που άναψαν «φωτιές», επεσήμανε ότι: «Eίπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε να μην είναι όλα τα κανάλια τόσο εχθρικά όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα».

«Σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές», κατέληξε.