Skip to main content

Κούλογλου: Ίσως είναι καλύτερα να πάμε σε πρόωρες εκλογές

Είναι καλύτερα να κάνεις εκλογές έχοντας μια σημαντική μερίδα του κόσμου μαζί σου παρά να τις κάνεις μετά από μερικούς μήνες τελείως φθαρμένος, τόνισε

Την άποψη ότι οι εκλογές δεν είμαι μόνο σενάριο αδιεξόδου αλλά και στρατηγική επιλογή, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

Ο κ. Κούλογλου ανέφερε ότι «είναι καλύτερα να κάνεις εκλογές έχοντας μια σημαντική μερίδα του κόσμου μαζί σου παρά να τις κάνεις μετά από μερικούς μήνες τελείως φθαρμένος».

«Αν πάνε να ρίξουν την κυβέρνηση θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε ρήξη, δηλαδή να μη δεχθεί τα μέτρα αυτά, που σημαίνει πολιτική κρίση στην Ελλάδα και κάποιου είδους αναδιάρθρωση σκηνικού ενδεχομένως με εκλογές», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής.

Ο κ. Κούλογλου τόνισε ότι «βρισκόμαστε μεταξύ των επιλογών να πάμε σε μία ρήξη με όλα αυτά που ζητάνε ή να γίνουν συμβιβασμοί και στο θέμα  των μέτρων που ζητούνται με κάθε τρόπο και στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων».

«Η δική μου γνώμη», ξεκαθάρισε ο  ευρωβουλευτής, «είναι ότι θα μας πάνε έτσι, ροκανίζοντας το χρόνο, για να φθείρουν την κυβέρνηση και τη χώρα γι' αυτό είναι καλύτερο όταν έχεις καταλάβει ότι ο άλλος θα σου κάνει πόλεμο να διαλέξεις την κατάλληλη στιγμή που θα τον χτυπήσεις εσύ. Αυτό σημαίνει ότι αν πραγματικά υπάρχει αυτή η εκτίμηση θα πρέπει να επιλεγεί πότε η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ρήξη με όλες αυτές τις παράλογες απαιτήσεις».