Skip to main content

Κούδας: Είχε δεμένο το γάιδαρο της η ΑΕΚ, γι' αυτό πανηγύρισαν

Ο «Μεγαλέξανδρος» τόνισε ότι φέτος η πορεία του «Δικεφάλου» είναι εκπληκτική και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα

Για τον ΠΑΟΚ, τον τελικό του κυπέλλου, τη φιέστα της ΑΕΚ αλλά και για τον διάδοχό του μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιώργος Κούδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος»:

Για τη φιέστα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πανηγύρισε πριν το τέλος γιατί πιστεύω ότι στις 12 Μαΐου θα παιχτεί και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Εκεί θα φανεί πλέον. Πάντα είτε κέρδιζα είτε έχανα το πανηγύριζα γιατί το έπαιρνα ηθικά. Τον έχουν τον γάιδαρο δεμένο».

Για τον τελικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το '69-'70 φέραμε τον τελικό στο Καυτανζόγλειο γιατί ήταν δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης σε αυτόν. Πάντα αυτό γινόταν».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έγιναν κάποια λάθη στην αρχή. Άργησε να έρθει ο σωστός προπονητής και οι παίκτες. Η πορεία όμως ήταν εκπληκτική. Μου αρέσει και χαίρομαι το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ».

Για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Δεν κάνω ποτέ προβλέψεις».

Για το εάν έχει βρει το διάδοχο του: «Του είπα βγάλε από πάνω σου τον Κούδα και πήγαινε και δείξε ότι είσαι ο Πέλκας. Μου δίνει αυτό το σημάδι από εκείνη την ημέρα. Δεν υπάρχει νέος Κούδας, είναι Πέλκας. Να τα αφήσετε αυτά. Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι έχει προσωπικότητα και κάνει αυτό που κάνει. Ο ΠΑΟΚ έχει και άλλους παίκτες με προσωπικότητα και με DNA και ας μην είναι Έλληνες».