Skip to main content

Κουβέλης: Επιτακτική ανάγκη η αλλαγή στον δήμο

Να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη στην υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης, μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο άνδρες
Είναι επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη στην υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη.

Ο κ. Κουβέλης συναντήθηκε νωρίς το απόγευμα με τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Μπουτάρη σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. «Ο Γ. Μπουτάρης έχει τις προϋποθέσεις να κάνει πράξη την αλλαγή, είμαι αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου θα είναι νικηφόρο», δήλωσε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος σημείωσε παράλληλα ότι «η αλλαγή του αυτοδιοικητικού τοπίου της πόλης είναι το μείζον, στην κυριολεξία, πολιτικό πρόβλημα» .

«Θεωρώ ότι ο Γιάννης Μπουτάρης και όλα τα πρόσωπα, γυναίκες και άνδρες, που πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια θα αλλάξουν το τοπίο της πόλης και αυτό είναι αναγκαίο όχι μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή», κατέληξε ο κ. Κουβέλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» οι δημοτικοί σύμβουλοι  Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης, ενώ από την «Δημοκρατική Αριστερά» συμμετείχαν η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Ασημίνα Ξυροτύρη, ο  Σάκης Παπαθανασίου, ο Φάνης Γουργούρη, ο Αντώνης Μιχαλάκης, ο Θέμης Κουταλιανός, ο Γιάννης Πανούσης, ο Γιάννης Κακουλίδης και ο Στέφανος Μπαγεώργος.