Skip to main content

Κωστένογλου: Το πρέπει δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές του Άρη

«Κάθε απώλεια για εμάς κοστίζει σε αντίθεση με τους άλλους, που έχουν μία μικρή λεπτομέρεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη νίκη του Άρη επί των Χανίων εμφανίστηκε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο 20λεπτο, δεν το καταφέραμε στη συνέχεια κάναμε την ομάδα πιο επιθετική. Στο πρώτο τέταρτο του β΄μέρους δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά το πετύχαμε στην πορεία. Καθαρή νίκη, κανένα πρόβλημα από τον αντίπαλο όταν μείναμε με 10. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, όταν δουλεύουμε με συνέπεια και είμαστε συγκεντρωμένοι, συγκινητική προσπάθεια των παικτών. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε».

Για την πίεση που έχουν οι παίκτες του για τη νίκη σε κάθε ματς: «Αυτό το πρέπει δυσκολεύει και δεν ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Αν κάνουμε μία παρένθεση στα Τρίκαλα στα προηγούμενα ματς, προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτή τη μέτρια εικόνα. Όλα είναι δύσκολα, θέλει αυτοσυγκέντρωση. Κάθε απώλεια για εμάς κοστίζει σε αντίθεση με τους άλλους, που έχουν μία μικρή λεπτομέρεια».

Από τη μεριά του, ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Παντέλης στάθηκε στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Χαρακτηριστικά ο κ. Παντέλης δήλωσε:

«Για εμάς το αποτέλεσα δεν ήταν το επιθυμητό, δώσανε οι παίκτες μου και την ψυχή τους. Δεν κρατάγαμε την μπάλα, μέχρι να δεχθούμε το γκολ, το παλέψαμε. Ήρθε καπάκι και το δεύτερο γκολ, έχω κάποιες αμφιβολίες για το πέναλτι. Είχαμε ευκαιρίες. Μέτρησε η ποιότητα του Άρη, για εμάς συνεχίζουμε, έχουμε το ρεπό και παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».