Skip to main content

Κωστένογλου: Ο Άρης θα καταφέρει να ανεβεί στη Super League

O προπονητής των κιτρινόμαυρων σχολίασε τον τραυματισμό του Μπαργκάν υπογραμίζοντας ότι δύσκολα θα παίξει στα δύο επόμενα παιχνίδια

Στη σημασία της νίκης του Άρη κόντρα στην Καλλονή στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Κωστένογλου ενώ παράλληλα δήλωσε πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

Για τον αγώνα: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους. Εκανε όμως το καλύτερο του παιχνίδι. Στα πρώτα δευτερόλεπτα θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ με τον Ίλιτς. Στη συνέχεια ο αντίπαλος ισορρόπησε και είχε μία φάση. Ο τραυματισμός άλλαξε γρήγορα τα σχέδια μας. Στο δεύτερο δεν δημιουργήσαμε ιδιαίτερες φάσεις, δεν κινδυνεύσαμε όμως. Πίστεψαν οι παίκτες και σε νεκρό χρόνο πέτυχαν μία μεγάλη νίκη. Μας δίνει αισιοδοξία και θάρρος να προχωρήσουμε. Όσο προχωράμε, το μονοπάτι είναι πιο δύσβατο και στενό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Την Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί το σκορ να είναι μικρό, αλλά κάθε νίκη θα είναι σημαντική και πολύ μεγάλη για να μειώσουμε την διαφορά και να ελπίζουμε σε αυτό που πιστεύουμε».

Για το αν θα βελτιωθεί ο Άρης: «Είχα πει ότι θα ξαναδούμε έναν τέτοιο Άρη. Είναι τόσο μικρή περίοδος. Αυτό που πιστεύω μέσα μου, είναι ότι ο Άρης θα βρίσκεται στη δυάδα που θα μας δίνει το εισιτήριο. Σίγουρα η εικόνα ελπίζω θα αλλάξει, αυτό θέλω μέσα στην προπόνηση. Μας δίνει θάρρος και πίστη. Σε ένα μεταβατικό στάδιο σωματικά και ψυχικά. Είμαι ευχαριστημένος ανεξάρτητα από το θέαμα».

Για τον τραυματισμό του Μπαργκάν: «Δύσκολα θα παίξει ο Μπαργκάν στα δύο επόμενα παιχνίδια».

Από τη μεριά του, ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, Δημήτρης Γαβαλάς δήλωσε:

«Η τύχη η ποιότητα και η κακιά στιγμή. Συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά για την προσπάθεια. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο που χάνουμε από ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς και σε ρόστερ και σε ποιότητα. Δείξαμε μέσα στο γήπεδο, ότι δεν είχαμε να ζηλέψουμε τίποτα και είναι κρίμα που το χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και βλέπουμε. Με τον Αχαρναϊκό δεν μπήκε ποτέ γκολ, αλλά τα καταφέραμε.