Skip to main content

Κωστένογλου: Δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση άνοδος

«Εμείς σίγουρα στοχεύουμε, κυνηγάμε την 2η θέση, αλλά θα πρέπει να σιγουρέψουμε και την 3η», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»

Την πίστη του για τις πιθανότητες ανόδου του Άρη στη Super League εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα εναντίον του ΟΦΗ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο και ιδιόμορφο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος από εμάς, θα έλεγα ότι οι δυο κόκκινες εκατέρωθεν, ευνόησαν τον αντίπαλο, διότι βγήκε από την μια πλευρά ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ για εμάς βγήκε ένας από τους καλύτερους μας παίκτες (σ.σ. Μπούρμπος). Ήταν εύκολη λύση που έδωσε ο αντίπαλος προπονητής, έκανε αμέσως τον Νάστο στόπερ και συνέχισε τη ροή του παιχνιδιού του, χωρίς να αλλάξει τίποτα από την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Σε εμάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, κάναμε μια εσωτερική αλλαγή. Στο ημίχρονο κάναμε την πρώτη μας αλλαγή και μέχρι το 60’ θα έλεγα πάλι πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος.

Από την στιγμή που ρισκάραμε, πήραμε απόφαση και βάλαμε δυο παίκτες μέσα, τον Καπνίδη και τον Μπαργκάν, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Βέβαια το παιχνίδι άνοιξε, είχε ευκαιρίες ο ΟΦΗ για να πετύχει δεύτερο γκολ και θα λέγαμε πως μπορούσαμε να κλέψουμε την παράσταση, πάλι στο 93’, χάνοντας μια κλασική ευκαιρία.

Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα και θα έλεγα πως είναι άσχημο μετά από οποιοδήποτε αποτέλεσμα να λέμε ότι τελείωσαν όλα. Επίσης θα έλεγα πως εμείς σίγουρα στοχεύουμε, κυνηγάμε την 2η θέση, αλλά θα πρέπει να σιγουρέψουμε και την 3η. Αυτό δεν είναι απαισιοδοξία, απλώς θα πρέπει να επικρατήσει η λογική».