Skip to main content

Κοσμοσυρροή στο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Πλήθος επισκεπτών κατέκλυσαν τους χώρους της ΔΕΘ. Παιχνίδια, εκπαιδευτικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κοσμοπλημμύρα με 4.500 επισκέπτες στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού. Οι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του Περιπτέρου 12 στη ΔΕΘ το Σάββατο που μας πέρασε και απόλαυσαν μία μοναδική διοργάνωση.

Πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις, παιδικά εργαστήρια και δράσεις, καθώς και η μεγάλη συναυλία-παράσταση «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!», δημιούργησαν μία «εκρηκτική» ατμόσφαιρα στο Φεστιβάλ, όπου χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και ενημερώθηκαν για θέματα υγείας, διατροφής και αθλητισμού. Το Φεστιβάλ αποτελεί τον μοναδικό θεσμό, που συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, αθλητισμό, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών του καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και στήριξε με τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα τους φορείς «Λάμψη» και «Ηλιτόμηνον».


Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.paidiko-festival.gr