Skip to main content

Κοσμοσυρροή για το μουσικό πάρτι στο Καπάνι (φωτο+vid)

Το μουσικό event διοργανώνεται στο πλαίσιο του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και του αφιερώματος του Food vs Food

Με μουσική και πολύ κόσμο έχει πλημμυρίσει το Καπάνι, στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο μπάντες της πόλης έχουν στήσει ένα ξεχωριστό πάρτι στην κεντρική αγορά ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Το μουσικό event διοργανώνεται στο πλαίσιο του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και του αφιερώματος του Food vs Food και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την πολιτιστική δράση Kapani Project.

Στη σημερινή εκδήλωση παίζουν οι θεσσαλονικιώτικες μπάντες Coconaut Rockers και οι Deep in the Top.

«Γιορτάζουμε την έναρξη του καινούριου τμήματος του Φεστιβάλ "Food vs Food" που έχει σχεση με το φαγητό και σκεφτήκαμε "ποιος άλλος χώρος θα ήταν πιο κατάλληλος" για να κάνουμε αυτή την ανοιχτή γιορτή από την κεντρική αγορά της πόλης, ένα πολύ σημαντικό σημείο της Θεσσαλονίκης», δήλωσε στη Voria.gr η Άννα Μυλώση, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΦΝΘ, που ευχαρίστησε το Kapani Project για τη συνεργασία.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη δράση που οργανώνει το καπάνι πρότζεκτ για να ξαναζωντανέψει την αγορά της πόλης. Θετικό αντίκτυπο στο Καπάνι έχουν αυτού του είδους οι δράσεις, υποστηρίζει ο Άρης Ανδρεάδης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. «Το ζητούμενο για εμάς είναι να μας μάθει η νεολαία και να έρχεται να αγοράζει από την αγορά και όχι από απρόσωπα σούπερ μάρκετ», τονίζει ο ίδιος στη Voria.gr, συμπληρώνοντας ότι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ είναι ευκαιρία σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη και το Καπάνι.

Η γιορτή θα κρατήσει μέχρι τις 15:00.