Skip to main content

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις τελευταία ημέρα του συνεδρίου

Θα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίες από διαφορετικές ομάδες από τις 8.00 το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το 11ο Παραγωγικό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία.

Συγκεκριμένα, στις 8.00 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ που διαμαρτύρονται για την απόλυσή τους.

Μέλη της Επιτροπής Αγώνα διανομέων φαγητού Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στις 10.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας. Ενδέχεται να ακολουθήσει μοτοπορεία.

Στις 13.30 θα συγκεντρωθούν στην Αριστοτέλους, στο ύψος της Τσιμισκή, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Θα ακολουθήσει πορεία.

Αργότερα, στις 18.00 θα συγκεντρωθούν μέλη του ΠΑΜΕ και του αγροτικού συλλόγου Γεωργών Βέροιας στην πλατεία Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο άγαλμα Βενιζέλου. Οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.