Skip to main content

Κορυφαίο ξενοδοχείο της χρονιάς αναδείχθηκε το Makedonia Palace

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ξεχώρισε για τις καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις που έχει υιοθετήσει στον τομέα της φιλοξενίας.

Το Makedonia Palace αναδείχθηκε κορυφαίο ξενοδοχείο της χρονιάς, αποσπώντας την κορυφαία διάκριση στο θεσμό των Greek Hospitality Awards 2018, το χρυσό βραβείο “Top Greek Hotel 2018”, ενώ επιπλέον απέσπασε τις χρυσές διακρίσεις στις κατηγορίες “Best Greek Business City Hotel” & “Best Greek Hotel Dining Experience”.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ξεχώρισε, ανάμεσα σε 149 ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, για τις καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις που έχει υιοθετήσει στον τομέα της φιλοξενίας και της λειτουργίας του. Επιπλέον, η πεντάστερη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το Makedonia Palace, με την υπογραφή του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου, το ανέδειξαν χρυσό στην κατηγορία “Best Greek Hotel Dining Experience”.

Φέτος, η Ethos Awards, για τέταρτη συνεχή χρονιά, κατάφερε να υλοποιήσει μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση και να θέσει τον πήχη ακόμα υψηλότερα για το μέλλον. Το σύνολο των διαγωνιζόμενων επιχειρήσεων αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και κριτηρίων επαγγελματικής φιλοξενίας, από την υψηλού κύρους κριτική επιτροπή του θεσμού καθώς και από το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ».

Τα βραβεία τελέστηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Με αφορμή την υψηλή διάκριση του Makedonia Palace, ο κύριος Αλκιβιάδης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, ανέφερε σχετικά: «Η ανάδειξη του ξενοδοχείου μας ως το κορυφαίο της χρονιάς, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή, λαμβάνοντας υπόψιν μας πάντα και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Με ομαδική δουλειά και πίστη στο κοινό μας όραμα, δουλέψαμε και αναδείξαμε όλα όσα πρεσβεύει το Makedonia Palace για την ελληνική φιλοξενία», ενώ, συνεχίζοντας, τόνισε:

«Η διάκριση αυτή ήρθε ως επιστέγασμα μετά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, μια ανακαίνιση που θέτει εκ νέου τις βάσεις για τη φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, μετατρέποντας ταυτόχρονα το Makedonia Palace σε ξενοδοχείο προορισμό». Κλείνοντας, ο κος Σωτηρίου επεσήμανε: «Τώρα, δεν εφησυχάζουμε και υπόσχεση όλων μας είναι να διατηρήσουμε αυτήν την τόσο τιμητική διάκριση και τις επόμενες χρονιές».