Skip to main content

Κοντρέρας: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την περίοδο αγωνιστικής κρίσης και θα επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ξάνθη, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Μάλιστα, τόνισε ότ
Βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την περίοδο αγωνιστικής κρίσης και θα επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ξάνθη, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Μάλιστα, τόνισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Χιλιανός άσος, λοιπόν, ανέφερε: «Πλέον είμαστε καλά, με πολύ λιγότερα προβλήματα τραυματισμών. Περιμένουμε να έρθουν τα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Ξάνθη», ενώ στη συνέχεια ανασκεύασε ακόμη μία φορά τα λεγόμενά του περί κούρασης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, λέγοντας: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση για τα τελευταία αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε ματς».

Σχολιάζοντας την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της ακριτικής ομάδας, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ επεσήμανε: «Δεν έχει σημασία η αλλαγή προπονητή. Όλες οι ομάδες, απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίνουν το 100% για θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Σημασία έχει να δουλεύουμε στο τι θα κάνουμε εμείς για να κερδίζουμε».

Ο πολύπειρος άσος, μάλιστα, στο τέλος των δηλώσεών του, εξέφρασε και μια μεγάλη επιθυμία του: «Δεν σκέφτομαι ακόμη να τα παρατήσω, θέλω, όμως, να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και μετά να επιστρέψω στην πατρίδα μου».