Skip to main content

Κόντρα ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για την ιστοσελίδα της Κατσέλη

Ο Γ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ εκτίθεται από τον χειρισμό. Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα για το θέμα της τρομοκρατίας ξέσπασε το απόγευμα στις συνεντεύξεις των εκπροσώπων, όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για γκάφα του ΠΑΣΟΚ, από την οποία αυτό εκτίθεται σοβαρά.
Η κόντρα ξέσπασε όταν στην ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη εμφανίστηκε δήλωση στην οποία σημειωνόταν ότι αποτελεί προεκλογικό τρικ της κυβέρνησης η εμφάνιση 20χρονων παιδιών ως τρομοκρατών και πως η ίδια δε θα επιτρέψει να καταστραφεί το μέλλον τους. Την ανάρτηση αλίευσε η ΝΔ με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να την στηλιτεύει ως απαράδεκτη και να ζητά από τον Γ. Παπανδρέου να την σχολιάσει.
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι η ιστοσελίδα της έπεσε θύμα από χάκερς και τόνισε ότι δεν υιοθετεί το περιεχόμενό της, ενώ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.
Επανερχόμενος ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. σημείωσε ότι είναι απορίας άξιο εάν το ΠΑΣΟΚ εντόπισε το λάθος 15 ώρες μετά την ανάρτησή του, πώς άραγε μπορεί να χειρισθεί άλλα σοβαρότερα θέματα.
Ανταπαντώντας ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατηγόρησε τη ΝΔ ότι σπεύδει να υιοθετήσει μία θέση δίχως νωρίτερα να ελέγξει εάν ισχύει, ενώ επέστρεψε τον χαρακτηρισμό “γκάφα”.
Αποπροσανατολιστική χαρακτήρισε τη διαμάχη το ΚΚΕ.
Η αντιπαράθεση των δύο εκπροσώπων συνεχίστηκε και σήμερα πάνω στα θέματα του ντιμπέιτ και της οικονομίας. Η Ν.Δ. κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ότι αποφεύγει το διάλογο και ότι επιθυμεί μία νέα τηλεμαχία “μήπως και ο Γ. Παπανδρέου απαντήσει με συγκεκριμένες θέσεις”. Ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε στο θέμα της μη φορολόγησης των μεσαίων εισοδημάτων, που υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου αρνείται να διευκρινίσει ποια εισοδήματα ανήκουν στα μεσαία εισοδήματα.
“Στόχος μας είναι να κυβερνήσουμε σωστά και όχι απλώς να είμαστε καλύτεροι από τη Ν.Δ.” τόνισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.