Skip to main content

Κόντης: Αυτά μου είπε για τον Άρη από τη φυλακή ο Κόκε

«Ο ίδιος πιστεύει για την υπόθεση που είναι μπλεγμένος ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του», είπε ο πρώην παράγοντας του Άρη.

Στο προσκήνιο επαναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για να επενδύσει στη Φορταλέζα και αναφορικά με αυτό μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιάννης Κόντης.

Ο πρώην παράγοντας του Άρη παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε πρόσφατα συνομιλία με τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος τον ρωτούσε για τους «κιτρινόμαυρους».

«Οι μόνες ομάδες στη Βραζιλία που ξέρω ότι έχουν πουληθεί είναι η Ατλέτικο Παραναένσε και η Βιτόρια. Στη Βραζιλία υπάρχει λαϊκή βάση στους συλλόγους και δεν μπορείς να αγοράσεις ομάδα, μόνο να επενδύσεις μπορείς, ούτε καν να ελέγχεις. Τον θεωρούν απαράβατο στη χώρα τους να αγοράσεις κάποιον σύλλογο».

Παράλληλα, το άλλοτε στέλεχος των Θεσσαλονικέων αναφέρθηκε και στον βετεράνο Ισπανό επιθετικό, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία από τη φυλακή, όπου παραμένει:

«Μίλησα αυτές τις μέρες με τον Σέρχιο και με ρωτούσε συνεχώς πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και στον Άρη. Αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και γενικά πώς είναι ο σύλλογος. Παραμένει στη φυλακή, αλλά θα είχε βγει με εγγύηση αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Ο ίδιος πιστεύει για την υπόθεση που είναι μπλεγμένος ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του. Εγώ σαν παιδί τον θυμάμαι στον Άρη και εύχομαι να ξεμπλέξει γρήγορα από αυτήν την περιπέτεια. Άλλωστε πολλοί έχουν μπλέξει και έχουν μπει στη φυλακή από κάποιες παρέες, ενώ άλλοι μπορεί να ήταν και αθώοι και έμειναν χρόνια στη φυλακή».