Skip to main content

Κωνσταντοπούλου: Προδότης και ξεφτιλισμένος ο Τσίπρας

Παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια, υποστηρίζει σε συνέντευξή της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Προδότη και ξεφτιλισμένο χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντάς τον πως «παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο» αναφέρει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στο ίδιο πλαίσιο, επισημαίνει ότι «μπήκα σ’ αυτή τη μάχη για να αποτινάξουμε τα μνημόνια». «Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς» σπεύδει να προσθέσει.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η κα Κωνσταντοπούλου καλεί τους πολίτες σε γενική ανυπακοή και άρνηση πληρωμής φόρων και εισφορών. «Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες είναι ώριμοι-ες να ρίξουν το καθεστώς των μνημονίων, να βρουν την πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους, να παλέψουν και να νικήσουν» καταλήγει.