Skip to main content

Κωνσταντίνου: Ήταν προσχεδιασμένος ο τραυματισμός του Ίβιτς!

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την άποψή του για τον τραυματισμό του Ίβιτς λέγοντας πως παρουσιάστηκε με τρόπο που εξυπηρέτησε τον ΠΑΟΚ

Την άποψη ότι ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς δεν ήταν σοβαρός και ότι παρουσιάστηκε με τρόπο που να εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού:

«Μίλησα με τους γιατρούς και μου είπαν ότι όλες οι εξετάσεις που έκανε ειναι καλές. Είχε απλώς μια αμυχή στο κεφάλι και του έβαλαν σκόνη για να σταματήσει το αίμα. Του ζήτησε ο γιατρός του ΠΑΟΚ να κάνει εισαγωγή για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις και έτσι έγινε. Θα μείνει μέσα απόψε και αύριο θα δούμε.

Αναρωτιέμαι, ο Ίβιτς αν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, θα συνέχιζε με αυτή την αμυχή ή όχι; Λυπάμαι γιατί ήταν ένας καλός παίκτης και ένας προπονητής που θέλει να κάνει καριέρα. Έτσι όμως δεν θα κάνει καριέρα.

Είμαι σίγουρος ότι ήταν προσχεδιασμένο. Είδαν ότι δύσκολα θα έπαιρναν το παιχνίδι και το σχεδίασαν. Ήταν ένα άδειο κουτάκι μπύρας και αν δείτε το ριπλέι, τον χτυπάει σε άλλο σημείο απ’ αυτό που υπήρχε η σχισμή με το αίμα».