Skip to main content

Κωνσταντινίδης: «Να αποφύγουμε τα λάθη»

Για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

 

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωσνταντινίδης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στην κλήρωση των πλέι οφ και τα παιχνίδια που πρόκειται να δώσει ο «Δικέφαλος».
 
Αναλυτικά:
 
Για την κλήρωση των πλέι οφ: "Εύκολες και δύσκολες κληρώσεις δεν υπάρχουν. Αυτό είναι ένα μίνι πρωτάθλημα έξι παιχνιδιών στο οποία η ομάδα πρέπει να δείξει ότι έχει προσωπικότητα κάτι που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια."
 
Για τη σειρά των αγώνων: "Έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε ξέροντας τον αντίπαλό μας και το πότε παίζουμε μαζί του. Κατά τα άλλα, όπως είπα και πριν δεν σημαίνει κάτι. Το ξεκίνημα και η πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική πόσω μάλλον τώρα που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό."
 
Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχει το περιθώριο του λάθους."
 
Για τη συνταγή της επιτυχίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Η ομάδα θα παρουσιαστεί διαφορετική στα πλέι οφ. Είμαι σίγουρος. Η συνταγή είναι η γνωστή. Να μη δεχθείς γκολ, να είσαι σφιχτός στην άμυνα και να προσπαθήσεις αρκετά στην επίθεση για το γκολ. Αυτή δεν είναι η συνταγή για τον ΠΑΟΚ, αλλά για όλες τις ομάδες."
 
Για την παράδοση που λέει ότι ο πρώτος στα πλέι οφ δεν βγαίνει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Η παράδοση πάντα μετράει, αλλά στο τέλος δεν λέει τίποτα. Πρέπει να έχουμε υπομονή, ψυχραιμία και να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον στόχο μας."
 
Για τις δηλώσεις Φερέιρα σχετικά με τα πλέι οφ: "Το ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Το να καθόμαστε να συζητάμε για το τι έγινε και τι δεν έγινε δεν νομίζω ότι έχει νόημα."