Skip to main content

Κόνιαρης: Θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι κόντρα στην Τενερίφη

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου» δήλωσε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας με τη φυγή του Ντίλαρντ

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Αντώνης Κόνιαρης στη media day ενόψει του αγώνα με την Τενερίφη για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.

Ο 20χρονος γκαρντ του «Δικεφάλου» δήλωσε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα βελτιώνεται και θα παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης των «ασπρόμαυρων»:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Τενερίφη είναι μία ομάδα που δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και παραμένει και πολύ καλή ομάδα. Τους ξέρουμε από τα περσινά παιχνίδια και θέλουμε να κερδίσουμε. Δουλεύουμε πολύ για να έρθουν οι νίκες. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είναι καθαρά θέμα χημείας, βελτιωνόμαστε και θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για την αποχώρηση του Ντίλαρντ: «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Εμείς δουλεύουμε κανονικά, χωρίς να αλλάζει κάτι, ίσως με τη φυγή του θα μπουν κι άλλα παιδιά στο ρόστερ. Δεν αλλάζει κάτι επειδή έφυγε ένας παίκτης».

Για το αν η ομάδα είναι αουτσάιντερ στο ματς με την Τενερίφη: «Σε κανένα παιχνίδι δεν βλέπουμε αν είμαστε φαβορί η όχι. Είναι δύσκολος αντίπαλος, έχει μία ήττα στον όμιλο. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και έτσι θα είμαστε κι εμείς».

Για το αν υπάρχει πίεση για να εμφανιστεί η ομάδα καλύτερη: «Είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Είναι θέμα προσπάθειας και ενέργειας, δεν υπάρχει πίεση, απλά θέλουμε να κερδίσουμε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Δεν θα αγχωθούμε, όμως,  σε σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις».

Για το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί: «Τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με την Τενερίφη».